Δωρεά Ιδρύματος Μποδοσάκη

mpΣτο σχολείο μας ήδη πια λειτουργούν δύο διαδραστικοί πίνακες προσφορά του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι ενεπλάκησαν στην ευόδωση της σημαντικής αυτής επένδυσης στη γνώση προς όφελος των μαθητριών και των μαθητών του σχολείου και ειδικότερα:

  • Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Μποδοσάκη
  • Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας
  • Τον Δήμο Άργους Ορεστικού.

Η προσπάθεια για την απόκτηση των βέλτιστων εκπαιδευτικών εργαλείων και υποδομών συνεχίζεται και αποτελεί διαρκή στόχο του Συλλόγου Διδασκόντων, ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να συμβαδίζει με τις γενικότερες εξελίξεις της τεχνολογίας και της παιδαγωγικής.

diadrastikos

Καλύτερο από ποτέ!

Μετά τον αγιασμό σας παραθέτουμε λίγες εικόνες από την εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας εκείνης και από τις νέες ανακαινισμένες τάξεις του σχολείου. Η συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τον αεικίνητο Πρόεδρό του Ζήση Θωμά καθώς και του Δήμου Άργους Ορεστικού οδήγησε και θα συνεχίσει να οδηγεί στην αλλαγή του παιδαγωγικού τοπίου του σχολείου. Πάρτε μια γεύση των τάξεων που φοιτούν οι μαθητές μας.

Και οι τάξεις μας όπως υποδέχτηκαν τους μαθητές.

😀

Ανακαινίσεων συνέχεια…

Πάρτε μια γεύση από την ανακαίνιση της τάξης του τμήματος Β2. Όπως έχουμε ξαναπεί δεν επιδιώκουμε να βάψουμε απλά τις τάξεις αλλά να παρέμβουμε στον σχολικό χώρο (θρανία, τοίχους, δάπεδα) με μια παιδαγωγική αιτιολόγηση.