Ενημέρωση για τον Αγιασμό (14/09/2020)

Αγαπητοί γονείς

Αντιλαμβανόμενη την αναστάτωση που έχει προκληθεί με τις ανακοινώσεις και τις εγκυκλίους που στάλθηκαν, εκπρόθεσμα το μεσημέρι της Παρασκευής 11/09/2020, αφού είχε ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός μας σε επίπεδο σχολείου, σας ενημερώνω ότι:

Με βάση το ΠΔ79/2017, σχεδιάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την ασφαλή υποδοχή των μαθητών στο σχολείο και την πραγματοποιήση του Αγιασμού τη Δευτέρα 14/09/2020. Η οποιαδήποτε αλλαγή του προγραμματισμού, εκ του προχείρου, είναι απολύτως αδύνατη και εγκυμονεί κινδύνους για την ασφαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ως  εκ τούτου οι οδηγίες και ο σχεδιασμός παραμένουν όπως  σας έχουν ήδη κοινοποιηθεί στα προσωπικά σας email.

Eίναι αυτονόητο ότι οι εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στις θέσεις τους στις 8:15, τη Δευτέρα το πρωί, ρυθμίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε, για μία ακόμη φορά, την ανάγκη για αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία από τον Κορωνοϊό. Τα άτομα που συνοδεύουν τα παιδιά, μέχρι την αυλή του σχολείου, είναι απαραίτητο να φοράνε μάσκα. Όσοι παραμείνουν, στο χώρο έξω από το προαύλιο, είναι απαραίτητο να τηρούν τις φυσικές αποστάσεις,  ώστε να μη δημιουργηθούν συνθήκες συνωστισμού.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου

(Χαιρετισμός- Ενημέρωση -Οδηγίες)

2 σελίδες

Χαιρετισμός - Οδηγίες- Ενημέρωση1-converted

Καλή Σχολική Χρονιά!!

                               Kαλή σχολική χρονιά!

                       Επιστρέφουμε στο σχολείο! 

                         “Μαθαίνουμε  Ασφαλείς”!                                                   
                     

Αγιασμός

Μετά τον αγιασμό της Τετάρτης (11/9, στις 10.30 π.μ.) θα δοθούν τα βιβλία και το ωρολόγιο πρόγραμμα στις μαθήτριες και στους μαθητές, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους.

Την Πέμπτη το σχολείο λειτουργεί κανονικά από τις 8.00 π.μ. (από τις 7.00 π.μ. για τη Πρωινή Ζώνη) όπως και το Ολοήμερο με πλήρες ωράριο έως τις 16.00 μ.μ.   

  😯

Αγιασμός

Μετά τον αγιασμό της Δευτέρας θα δοθούν τα βιβλία και το ωρολόγιο πρόγραμμα στις μαθήτριες και στους μαθητές, γι? αυτό σας παρακαλούμε να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους.

Την Τρίτη το σχολείο λειτουργεί κανονικά από τις 8.00 π.μ. όπως και το Ολοήμερο με πλήρες ωράριο έως τις 16.00 μ.μ.   

  😯

Αγιασμός

Μετά τον αγιασμό της Δευτέρας θα δοθούν τα βιβλία και το ωρολόγιο πρόγραμμα στις μαθήτριες και στους μαθητές, γι? αυτό σας παρακαλούμε να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους.

Την Τρίτη το σχολείο λειτουργεί κανονικά από τις 8.00 π.μ. όπως και το Ολοήμερο με πλήρες ωράριο έως τις 16.00 μ.μ.   

agi16

Καλή σχολική χρονιά!

education-2016Οι εκπαιδευτικοί επέστρεψαν στο σχολείο. Ο αγιασμός θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου -για την ώρα θα ενημερωθείτε εγκαίρως. Δείτε το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου συμφωνα με το οποίο όλες οι τάξεις θα σχολούν στις 13.15 μ.μ. και μετά θα ακολουθεί το ολοήμερο πρόγραμμα έως τις 16.00μ.μ. Σημειώστε ότι τα Αγγλικά θα διδάσκονται από φέτος για μία ώρα στις τάξεις Α΄και Β΄και οι ΤΠΕ από μία ώρα σε όλες τις τάξεις.

Ας έχουμε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!   8-O 

TIMETABLE

Καλύτερο από ποτέ!

Μετά τον αγιασμό σας παραθέτουμε λίγες εικόνες από την εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας εκείνης και από τις νέες ανακαινισμένες τάξεις του σχολείου. Η συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τον αεικίνητο Πρόεδρό του Ζήση Θωμά καθώς και του Δήμου Άργους Ορεστικού οδήγησε και θα συνεχίσει να οδηγεί στην αλλαγή του παιδαγωγικού τοπίου του σχολείου. Πάρτε μια γεύση των τάξεων που φοιτούν οι μαθητές μας.

Και οι τάξεις μας όπως υποδέχτηκαν τους μαθητές.

😀