3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στα πλαίσια του εορτασμού της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα Kid’s Athletics που έλαβε χώρα στο δημοτικό στάδιο της πόλεως μας. Οι μαθητές μας επέστρεψαν ενθουσιασμένοι και σίγουρα πιο πλούσιοι σε αθλητικές γνώσεις και εμπειρίες!

  • 3η Πανελληνια Ημερα Σχολικου Αθλητισμου
  • Kid's Athletics
  • Σταδιο Αργους Ορεστικου
  • cssslider
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.6

 

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

«Σχολικός Αθλητισμός ? Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα», είναι ο θεματικός άξονας του φετινού εορτασμού της Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού, καθώς το 2016 είναι έτος διεξαγωγής Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.  Το σχολείο μας θα υλοποιήσει σχετικές δράσεις την Τρίτη 6/10.

Δείτε το βίντεο για τη γέννηση των ολυμπιακών αγώνων
(επιλέξτε ελληνικούς υπότιτλους).


Συνεχίστε το μάθημα…

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Από τη φετινή σχολική χρονιά καθιερώθηκε ο εορτασμός της “Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού” την πρώτη Δευτέρα κάθε Οκτωβρίου.  Το θέμα της τρέχουσας χρονιάς είναι «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι». Διαβάστε το σχετικό μήνυμα του Υφυπουργού Παιδείας.

Με αφορμή την παραπάνω ημέρα το σχολείο μας υλοποιεί σχετικές δράσεις, αν και ο βροχερός καιρός δεν ευνοεί τις κινητικές δραστηριότητες.

Δείτε και το βιντεάκι "Τα γυαλιά της διαφεροτικότητας"