Ενδοσχολική επιμόρφωση

Ενδοσχολική επιμόρφωση με τον δάσκαλο Αναστάσιο Μελιόπουλο και παρουσίαση της ιστοσελίδας του https://blogs.sch.gr/meliopoulo/ η οποία περιέχει άφθονο και πολύ προσεγμένο εκπαιδευτικό υλικό. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ενημερώθηκαν για τη χρήση και τις δυνατότητες της, με στόχο την ανανέωση και τον εμπλουτισμό της καθημερινής διδασκαλίας. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε δύο κύκλους, για να τηρηθούν τα αντί – Covid-19 μέτρα. Συγχαρητήρια στον Τάσο για την αξιόλογη δουλειά και θερμές ευχαριστίες που ανταποκρίνεται πάντα στις προσκλήσεις μας.

Ενδοσχολική επιμόρφωση

Ένας κύκλος ενδοσχολικών επιμορφώσεων των εκπαιδευτικών, στις πλατφόρμες ασύγχρονης εκπαίδευσης e-me και eclass, ξεκίνησε στο σχολείο μας. 

Ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες και στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στα σχολεία μας, λόγω πανδημίας, μοιραζόμαστε γνώσεις και πρακτικές, με στόχο την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου! 

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας για την αξιόλογη πρωτοβουλία! 

“Γηράσκω, αεί διδασκόμενος”.

Πρόγραμμα φιλαναγνωσίας

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας: “Η φαντασία πάει… σχολείο”  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 8-5-2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας (όχι στη δημοτική βιβλιοθήκη της πόλης) απογευματινή δράση για γονείς και παιδιά με θέμα:

        "Πρόληψη βίαιων συμπεριφορών στα πλαίσια της σχολικής τάξης"
             Ομιλήτρια θα είναι η συγγραφέας κα Γεωργία Λάττα.

Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

 • α΄ μέρος: Βασικές Θεωρητικές γνώσεις – Τι είναι και τι δεν είναι σχολικός εκφοβισμός
 • β΄ μέρος: Παρουσίαση ενδεικτικού σχετικού προγράμματος – Στοχεύοντας στην αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού.

Θα παρουσιαστεί με προβολή εικόνων και θα ακολουθήσουν βιωματικές δράσεις.