Το τρίγωνο των Βερμούδων…

Η εργασία του Ολοήμερου Τμήματος Αγγλικών για το «Μυστήριο του τριγώνoυ των Βερμούδων» (Devil’s Triangle) με υπεύθυνη την καθηγήτρια Αγγλικών κα Κλειώ Μουτιάδου.

Our school’s neighbourhood | Η γειτονιά του σχολείου μας

Αντί καλοκαιρινών ευχών δείτε το βίντεο για τη γειτονιά του σχολείου μας, την ιστορία της πόλης μας και το φυσικό περιβάλλον, που ετοίμασαν οι μαθήτριες και οι μαθητές του Ολοήμερου Τμήματος Αγγλικών μαζί με την καθηγήτριά τους κα Μουτιάδου Κλειώ.

Τον Σεπτέμβρη πάλι!

Ποτάμια και λίμνες του κόσμου

Άλλο ένα διαθεματικό project των μαθητριών και των μαθητών του ολοήμερου τμήματος Αγγλικών και της καθηγήτριάς τους κας Κλειώ Μουτιάδου με θέμα ποτάμια και λίμνες του κόσμου.

Ημέρα Μαθηματικών

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 γιορτάσαμε την Ημέρα Μαθηματικών με διάφορες δράσεις και παρουσιάσεις που ετοίμασαν οι μαθήτριες και οι μαθητές μας αναφορικά με τα μαθηματικά, καθώς και με την παρουσία του μαθηματικού κ. Σπύρου Δήμου (βλ. φωτογραφία) που άμεσα  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και μίλησε στους μαθητές για το επιστημονικό του πεδίο. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον συγχαίρουμε για την άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίασή του.