Δωρεά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Με απολυμαντικά καθαριστικά και υγρά αντισηπτικά μας προμήθευσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Κοινή μας μέριμνα η ασφάλεια των παιδιών μας, αλλά και του προσωπικού του σχολείου μας -εκπαιδευτικού και μη- σε ένα υγιεινό περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε!

Ενημέρωση για τον Αγιασμό (14/09/2020)

Αγαπητοί γονείς

Αντιλαμβανόμενη την αναστάτωση που έχει προκληθεί με τις ανακοινώσεις και τις εγκυκλίους που στάλθηκαν, εκπρόθεσμα το μεσημέρι της Παρασκευής 11/09/2020, αφού είχε ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός μας σε επίπεδο σχολείου, σας ενημερώνω ότι:

Με βάση το ΠΔ79/2017, σχεδιάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την ασφαλή υποδοχή των μαθητών στο σχολείο και την πραγματοποιήση του Αγιασμού τη Δευτέρα 14/09/2020. Η οποιαδήποτε αλλαγή του προγραμματισμού, εκ του προχείρου, είναι απολύτως αδύνατη και εγκυμονεί κινδύνους για την ασφαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ως  εκ τούτου οι οδηγίες και ο σχεδιασμός παραμένουν όπως  σας έχουν ήδη κοινοποιηθεί στα προσωπικά σας email.

Eίναι αυτονόητο ότι οι εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στις θέσεις τους στις 8:15, τη Δευτέρα το πρωί, ρυθμίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε, για μία ακόμη φορά, την ανάγκη για αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία από τον Κορωνοϊό. Τα άτομα που συνοδεύουν τα παιδιά, μέχρι την αυλή του σχολείου, είναι απαραίτητο να φοράνε μάσκα. Όσοι παραμείνουν, στο χώρο έξω από το προαύλιο, είναι απαραίτητο να τηρούν τις φυσικές αποστάσεις,  ώστε να μη δημιουργηθούν συνθήκες συνωστισμού.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου

(Χαιρετισμός- Ενημέρωση -Οδηγίες)

2 σελίδες

Χαιρετισμός - Οδηγίες- Ενημέρωση1-converted

Η ανακαινισμένη βιβλιοθήκη μας!

Με χαρά και περηφάνια σας παρουσιάσουμε τον ανακαινισμένο χώρο της σχολικής βιβλιοθήκης η οποία φιλοξενεί περίπου 2.000 τίτλους βιβλίων! Νέο πάτωμα, ταπετσαρίες, φρεσκοβαμμένοι τοίχοι και σύγχρονος ψηφιακός εξοπλισμός συνθέτουν το νέο τοπίο της απόδρασης στη γνώση και τη φαντασία.

Ευελπιστούμε η απόλαυση της αισθητικής αναβάθμισης να συνδυαστεί με αυτήν της λογοτεχνικής ανάγνωσης.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη γενναιοδωρία και την πίστη του στη λειτουργία της βιβλιοθήκης ως μοχλού καλλιέργειας της φιλαναγνωσίας, τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την πολύτιμη βοήθειά του και, φυσικά, το ΥΠΠΕΘ για την χρηματοδότηση και υποστήριξη των σχολικών βιβλιοθηκών μέσω της δημιουργίας σχετικού δικτύου.

Η κοπή της βασιλόπιτας

Πραγματοποιήθηκε  η κοπή της βασιλόπιτας στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου παρουσία του προέδρου και μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,  ο οποίος και πρόσφερε την πίτα και τα δώρα στους έξι τυχερούς μαθητές και στον εκπαιδευτικό κ. Τζάτζη Κωνσταντίνο. 

Και του χρόνου με υγεία!

Διάκριση μαθήτριας σε τοπικό διαγωνισμό έκθεσης

Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού και ο Σύλλογος Διδασκόντων  συγχαίρουν θερμά τη μαθήτρια της Ε΄ τάξης Δήμου Θεοδώρα του Βασίλειου και της Αικατερίνης για τη διάκρισή της στον διαγωνισμό έκθεσης του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορος Καστοριάς έτους 2018 και εύχονται πάντα επιτυχίες να τη συνοδεύουν στο μακρύ ταξίδι της μόρφωσης.

Για περισσότερα.

Η κοπή της βασιλόπιτας

Πραγματοποιήθηκε  η κοπή της βασιλόπιτας στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου παρουσία της προέδρου και μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,  ο οποίος και πρόσφερε την πίτα και τα δώρα στους επτά τυχερούς μαθητές.  Και του χρόνου με υγεία!