Ενδοσχολική επιμόρφωση

Ενδοσχολική επιμόρφωση με τον δάσκαλο Αναστάσιο Μελιόπουλο και παρουσίαση της ιστοσελίδας του https://blogs.sch.gr/meliopoulo/ η οποία περιέχει άφθονο και πολύ προσεγμένο εκπαιδευτικό υλικό. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ενημερώθηκαν για τη χρήση και τις δυνατότητες της, με στόχο την ανανέωση και τον εμπλουτισμό της καθημερινής διδασκαλίας. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε δύο κύκλους, για να τηρηθούν τα αντί – Covid-19 μέτρα. Συγχαρητήρια στον Τάσο για την αξιόλογη δουλειά και θερμές ευχαριστίες που ανταποκρίνεται πάντα στις προσκλήσεις μας.

Πρόγραμμα φιλαναγνωσίας

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας: “Η φαντασία πάει… σχολείο”  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 8-5-2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας (όχι στη δημοτική βιβλιοθήκη της πόλης) απογευματινή δράση για γονείς και παιδιά με θέμα:

        "Πρόληψη βίαιων συμπεριφορών στα πλαίσια της σχολικής τάξης"
             Ομιλήτρια θα είναι η συγγραφέας κα Γεωργία Λάττα.

Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

 • α΄ μέρος: Βασικές Θεωρητικές γνώσεις – Τι είναι και τι δεν είναι σχολικός εκφοβισμός
 • β΄ μέρος: Παρουσίαση ενδεικτικού σχετικού προγράμματος – Στοχεύοντας στην αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού.

Θα παρουσιαστεί με προβολή εικόνων και θα ακολουθήσουν βιωματικές δράσεις. 

Δωρεά Ιδρύματος Μποδοσάκη

mpΣτο σχολείο μας ήδη πια λειτουργούν δύο διαδραστικοί πίνακες προσφορά του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι ενεπλάκησαν στην ευόδωση της σημαντικής αυτής επένδυσης στη γνώση προς όφελος των μαθητριών και των μαθητών του σχολείου και ειδικότερα:

 • Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Μποδοσάκη
 • Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας
 • Τον Δήμο Άργους Ορεστικού.

Η προσπάθεια για την απόκτηση των βέλτιστων εκπαιδευτικών εργαλείων και υποδομών συνεχίζεται και αποτελεί διαρκή στόχο του Συλλόγου Διδασκόντων, ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να συμβαδίζει με τις γενικότερες εξελίξεις της τεχνολογίας και της παιδαγωγικής.

diadrastikos

Επίδοση βαθμολογίας Β΄ Τριμήνου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 μετά τις 12.25 μ.μ. μπορείτε να προσέλθετε στο σχολείο προκειμένου να ενημερωθείτε για την πρόοδο των παιδιών σας και να παραλάβετε τους Ελέγχους Προόδου του Β΄ Τριμήνου.

Θα χαρούμε να σας δούμε δια ζώσης και να έχουμε μαζί σας έναν ειλικρινή διάλογο, γι? αυτό και η παρουσία σας κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επισκέπτεστε τους εκπαιδευτικούς και στις ώρες συνεργασίας που έχουν ορίσει για τους γονείς και σας γνωστοποιήθηκαν από την αρχή της χρονιάς.

Με εκτίμηση,

ο Διευθυντής του Σχολείου

Δρ  Αναστάσιος Ξανθόπουλος

Συνάντηση με γονείς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο σχολείο προκειμένου να ενημερωθείτε από την/τον εκπαιδευτικό της τάξης του παιδιού σας για θέματα που αφορούν τη φοίτησή του την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11.30 π.μ. Την ίδια ημέρα θα γίνει ενημέρωση και για το Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου.

Τη συνάντησή μας προτίθεται να τιμήσει με την παρουσία του ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Παστελάς.  

Θα χαρούμε να σας δούμε δια ζώσης και να έχουμε μαζί σας έναν ειλικρινή διάλογο, γι? αυτό και η παρουσία σας κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι  μπορείτε να  επισκέπτεστε έκτακτα τους εκπαιδευτικούς και στις ώρες συνεργασίας που έχουν ορίσει για τους γονείς.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του Σχολείου,

Δρ. Αναστάσιος Ξανθόπουλος