Κωπηλασία!

Το σχολείο είχε σήμερα την τιμή να υποδεχθεί τον συνδημότη μας και παγκόσμιο πρωταθλητή κωπηλασίας κ. Χρήστο Στεργιάκα στα πλαίσια της ενημέρωσης για το άθλημα της κωπηλασίας που έγινε από την κα Τσίντζου Ιουλία.

Ιδού και το αυτόγραφο!
ΣΤΕΡΓΙΑΚΑΣ

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στα πλαίσια του εορτασμού της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα Kid’s Athletics που έλαβε χώρα στο δημοτικό στάδιο της πόλεως μας. Οι μαθητές μας επέστρεψαν ενθουσιασμένοι και σίγουρα πιο πλούσιοι σε αθλητικές γνώσεις και εμπειρίες!

  • 3η Πανελληνια Ημερα Σχολικου Αθλητισμου
  • Kid's Athletics
  • Σταδιο Αργους Ορεστικου
  • cssslider
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.6

 

120η επέτειος των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων

Το αφιέρωμα της Google για την επέτειο.

Το αφιέρωμα της Google για την επέτειο.

Σήμερα συμπληρώνονται 120 χρόνια από την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 1896 Το σχολείο μας θα συμμετάσχει με τις τάξεις Γ΄& Δ΄ στη «Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας» την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 στον χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης (ΔΑΚ) προκειμένου οι μαθήτριες και οι μαθητές μας να παρακολουθήσουν και να γνωρίσουν διάφορα ολυμπιακά αθληματα.

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

«Σχολικός Αθλητισμός ? Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα», είναι ο θεματικός άξονας του φετινού εορτασμού της Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού, καθώς το 2016 είναι έτος διεξαγωγής Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.  Το σχολείο μας θα υλοποιήσει σχετικές δράσεις την Τρίτη 6/10.

Δείτε το βίντεο για τη γέννηση των ολυμπιακών αγώνων
(επιλέξτε ελληνικούς υπότιτλους).


Συνεχίστε το μάθημα…