Ενημέρωση για τον Αγιασμό (14/09/2020)

Αγαπητοί γονείς

Αντιλαμβανόμενη την αναστάτωση που έχει προκληθεί με τις ανακοινώσεις και τις εγκυκλίους που στάλθηκαν, εκπρόθεσμα το μεσημέρι της Παρασκευής 11/09/2020, αφού είχε ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός μας σε επίπεδο σχολείου, σας ενημερώνω ότι:

Με βάση το ΠΔ79/2017, σχεδιάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την ασφαλή υποδοχή των μαθητών στο σχολείο και την πραγματοποιήση του Αγιασμού τη Δευτέρα 14/09/2020. Η οποιαδήποτε αλλαγή του προγραμματισμού, εκ του προχείρου, είναι απολύτως αδύνατη και εγκυμονεί κινδύνους για την ασφαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ως  εκ τούτου οι οδηγίες και ο σχεδιασμός παραμένουν όπως  σας έχουν ήδη κοινοποιηθεί στα προσωπικά σας email.

Eίναι αυτονόητο ότι οι εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στις θέσεις τους στις 8:15, τη Δευτέρα το πρωί, ρυθμίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε, για μία ακόμη φορά, την ανάγκη για αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία από τον Κορωνοϊό. Τα άτομα που συνοδεύουν τα παιδιά, μέχρι την αυλή του σχολείου, είναι απαραίτητο να φοράνε μάσκα. Όσοι παραμείνουν, στο χώρο έξω από το προαύλιο, είναι απαραίτητο να τηρούν τις φυσικές αποστάσεις,  ώστε να μη δημιουργηθούν συνθήκες συνωστισμού.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου

(Χαιρετισμός- Ενημέρωση -Οδηγίες)

2 σελίδες

Χαιρετισμός - Οδηγίες- Ενημέρωση1-converted