Κλειστά σχολεία

Οι σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και του ολικού παγετού, από τη Δευτέρα 15 και έως την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου δεν θα λειτουργήσουν.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα. 

Κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Διδασκόντων

Κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Διδασκόντων! Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο συνάδελφος  Aναστάσιος Μελιόπουλος. Δώρισε, μάλιστα, το χρηματικό βραβείο στη Σχολική μας Βιβλιοθήκη για την αγορά νέων τίτλων.

Η κοπή της βασιλόπιτας του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (για εκπαιδευτικούς και μαθητές) έγινε την ημέρα εορτασμού των 3 Ιεραρχών, με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας. 

Υγεία ευχόμαστε, σε όλους, τύχη και καλή δύναμη σε ότι άλλο μας φέρει η χρονιά αυτή. 

της

Ενδοσχολική επιμόρφωση

Ενδοσχολική επιμόρφωση με τον δάσκαλο Αναστάσιο Μελιόπουλο και παρουσίαση της ιστοσελίδας του https://blogs.sch.gr/meliopoulo/ η οποία περιέχει άφθονο και πολύ προσεγμένο εκπαιδευτικό υλικό. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ενημερώθηκαν για τη χρήση και τις δυνατότητες της, με στόχο την ανανέωση και τον εμπλουτισμό της καθημερινής διδασκαλίας. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε δύο κύκλους, για να τηρηθούν τα αντί – Covid-19 μέτρα. Συγχαρητήρια στον Τάσο για την αξιόλογη δουλειά και θερμές ευχαριστίες που ανταποκρίνεται πάντα στις προσκλήσεις μας.