Εκδρομή Συλλόγου Γονέων στην Κωνσταντινούπολη

“Ένα ταξίδι δύο ήπειροι”

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 ολοκληρώθηκε η τετραήμερη εκδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας στην Κωνσταντινούπολη. Στην εκδρομή συμμετείχαν, ως επί το πλείστον,  οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης συνοδευόμενοι από τους γονείς τους και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, καθώς και από τον Διευθυντή του Σχολείου, Α. Ξανθόπουλο και τους δασκάλους Κ. Μπίρτσο και Γ. Μπεροπούλη.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από την επίσκεψη του σχολείου στο Πατριαρχείο την   Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 στο οποίο μας υποδέχτηκε ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μαζί με πλήθος μαθητών από άλλα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια  της Ελλάδας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς των μαθητών και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που αποφάσισαν κόντρα στη δύσκολη συγκυρία να δώσουν στους αποφοίτους μας ως δώρο ένα ανεκτίμητο μάθημα Γλώσσας, Θρησκευτικών, Ιστορίας, Γεωγραφίας, Εικαστικών σε μια πόλη σταυροδρόμι πολιτισμών. Με αυτόν τον θαυμάσιο τρόπο, με μια εμπειρία ζωής, οι γονείς έκλεισαν τον πρωτοβάθμιο κύκλο εκπαίδευσης των παιδιών τους και άνοιξαν τον δευτεροβάθμιο με τους καλύτερους οιωνούς.

Αφήστε μια απάντηση